Palletboxen van de allerbeste kwaliteit

Tijdbesparing en ruimtebesparing zijn twee van de belangrijkste manieren om opslag en vervoer meer rendabel te maken. Bij Zamko assisteren we al jaren lang bedrijven uit alle sectoren met het efficiënter en effectiever maken van het gehele logistieke proces. Zowel voor opslag, interne logistiek en transport over land of zee zijn de kunststof palletboxen van Zamko een uitkomst. Bescherm je producten tijdens het vervoer, maak in- en uitladen soepel en snel: de voordelen zijn eindeloos. Al onze palletboxen zijn duurzaam, van de hoogste kwaliteit materialen, worden gecontroleerd op stevigheid. Daar kun je van op aan.

Maak alle vervoer overzichtelijk en betrouwbaar

Het beschermen van producten op pallets is een van de beste manieren om transport betrouwbaarder én effectiever te laten plaatsvinden. Natuurlijk wordt de kans op schade tijdens transport sterk gereduceerd. Vooral voor het vervoer van kwetsbaar goed is het fijn als je er van uit kan gaan dat alles heel aankomt op de plaats van bestemming. Maar ook het indelen en opstapelen van pallets wordt een fluitje van een cent met het gebruik van een kunststof palletbox. Geen uitstekende delen betekent een efficiënter gebruik van de ruimte, een hogere doorlooptijd, en minder kans op schade.

Bij Zamko vind je nieuwe en tweedehands houten, metalen en kunststof palletboxen. Alle boxen zijn zeer licht, handig en robuust. Ze zijn dan ook geschikt voor veelvuldig gebruik. Dankzij de handige constructies kunnen veel van de palletboxen ingeklapt of uit elkaar gehaald worden. Leeg nemen ze dus weinig ruimte in. We hebben alle (Nederlandse en Europese) standaardmaten op voorraad. Ook kunnen wij op maat leveren voor iedere industrie. Voor meer informatie over alle opties die wij onze klanten bieden, onze extra accessoires en diensten, kijk je op onze website. Daar vind je gedetailleerd beschrijvingen van alle soorten kunststof palletboxen. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan bij Zamko en profiteer van de allerlaagste prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.