Glanszwarte Kiwi Special jethelm met leer

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige helm, die zeer compact is en een prettig formaat heeft en daarnaast ook nog eens een lust voor het oog is om te zien. Dan is de glanszwarte Kiwi Special absoluut het overwegen waard. Deze jethelm van Kiwi is uitermate degelijk, kwalitatief zeer hoogstaand op verschillende vlakken en ook nog eens een prachtig om te zien.

Moderne helm met stoere uitstraling en leerafwerking

De Kiwi Special heeft qua vorm het traditionele design van een jethelm. Zeer compact, rond en met een open voorkant net iets over de haarlijn van het gezicht. De helm is glanszwart aan de bovenkant van de buitenschaal en is afgewerkt met bruin kunstleer rond de onderkant van de helm. De leerafwerking is een absoluut pluspunt aan deze helm en maakt de helm prachtig om te zien. We zien niet vaak dat dergelijke afwerkingen op moderne glanszwarte helmen gebruikt worden.

Webwinkel: ScooterOnderdelenShop.com

Kiwi heeft een absoluut topproduct op de markt gebracht met deze vinding. De helm is verder ook erg stoer, door het donkere kleurgebruik en het geïntegreerde zonnevizier, die ook zorgt voor bescherming van de ogen tegen wind, regen en zon. Daarnaast levert het zonnevizier een goeie bijdrage aan de stoere uitstraling van deze fijne helm. De helm is niet alleen vanwege de uitstraling populair, maar ook vanwege het eerdergenoemde compacte formaat, dit maakt de helm namelijk erg makkelijk mee te nemen en draagbaar, bovendien past de helm bijna in elk type buddyseat of topkoffer.

SALE: ScooterOnderdelenShop.com

Uitermate veilig

Naast de fantastische looks en het prettige formaat blinkt de Kiwi Special ook uit op het gebied van veiligheid. Deze jethelm heeft diverse tests doorstaan en is ECE goedgekeurd, wat zoveel wil zeggen dat de helm voldoet aan de meest recente, door de EU gestelde veiligheidsnormen voor scooter- en motorhelmen. De Kiwi Special heeft een zacht aanvoelende binnenvoering, die zorgt voor een fijne pasvorm en ook deels uitneembaar is, waardoor je de helm ook aan de binnenkant relatief eenvoudig schoon kunt houden. De veiligheidssluiting is zeer makkelijk met slechts een hand te bedienen en zorgt dat de helm ongeacht de snelheid en windweerstand goed op het hoofd blijft zitten. De glanszwarte Kiwi Special is beschikbaar vanaf maat S tot en met maat XL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.